Senioren yoga, Infirmerie, Brielle, Infirmerie Brielle, stoel yoga, stoelyoga, Infirmerie, Brielle, Stichting welzijn ouderen, catharina stichting, ouderen, woensdag, bewegen, Vikoria, stoelyoga

Senioren yoga 

Vanaf juni 2021 worden er weer om de week senioren yogalessen gegeven op de locatie van de Catharina stichting "Het Prinsenkwartier" aan de M.H. Trompstraat 135 in Brielle.

Senioren yoga is een ontspannende bewegingsvorm en heeft een positieve invloed op de stijfheid van spieren en bewegingsbeperkingen. Deze yoga vorm is speciaal geschikt voor mensen op leeftijd die op een veilige manier en in groepsverband aan lichaamsbeweging willen blijven doen.

Naast dat er gewerkt wordt aan soepelere spieren, is er tijdens de les ook ruimte om lichaam en geest weer in balans te brengen. Doordat de les in een rustig tempo wordt gegeven is er tijdens de les aandacht om tijd voor jezelf te ervaren.

Senioren yoga is altijd afgestemd op wat mogelijk is. Door met plezier te bewegen, ook al zijn de bewegingen nog zo klein, gaat het bewegen soepeler.

Tijdens de lessen worden de houdingen zittend of staand voor of achter een stoel beoefend in uw eigen tempo. Diverse ademhalingsoefeningen zijn ook een vast onderdeel van de lessen.

De lessen worden gegeven om de week op woensdagen van 16:00 tot 16:45.

Voor de actuele lesinformatie klik op de volgende link

Heeft u interesse kunt u contact met ons opnemen.

U kunt zich aanmelden voor een gratis proefles door een mail te sturen aan info@yogametviktoria.nl .